Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christian Berge fortsetter i Elverum Håndball

Skrev under på ny treårskontrakt med fjorårets seriemester.

 BLIR MED VIDERE:  Christian Berge (til høyre) skrev under på en ny treårskontrakt med Elverum Håndball torsdag denne uka. FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX
BLIR MED VIDERE: Christian Berge (til høyre) skrev under på en ny treårskontrakt med Elverum Håndball torsdag denne uka. FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): 40-åringen, som er inne i sin sjette sesong for de svarte og hvite, har det siste året vært på radaren til blant andre Aalborg, ØIF Arendal og Byåsen, men har nå lagt alle spekulasjoner døde.

- Det skulle være en mellomstasjon på vei hjemover til Trondheim, men så trives vi så godt, og i tillegg er det mange utfordrende arbeidsoppgaver å ta fatt på her fortsatt. Vi har et potensial til å bli et bedre lag både sportslig og administrativt, og det trigger meg veldig å være med på å bygge klubben videre, sier Berge til lokalavisa Østlendingen.

Til tross for at den tidligere landslagskapteinen, med 63 kamper med flagget på brystet, nå tar tre nye år langs Glommas bredd, betyr ikke det at drømmen om en jobb i utlandet en gang i framtida legges på is.

- Om tre år er jeg bare 43 år, og det er ungt for en trener. Jeg har diskutert litt med en av mentorene mine, og vi er enige om at om man gjør et godt stykke arbeid - vil man alltid være interessant for andre klubber på sikt, sier Elverum-treneren.

Elverum ligger for øvrig på en andreplass med tolv poeng etter åtte spilte kamper i årets Postenliga. Erlend Mamelunds Haslum topper fire poeng foran Christian Berges menn.