Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christian Eriksen tviler på drømmestart i Tottenham

- Du må bli vant til alt sammen.

 NY OPPLEVELSE:  Han var den store stjernen i Ajax. Nå må danske Christian Eriksen være klar for en helt ny hverdag. Foto: Olaf Kraak / AFP / NTB Scanpix
NY OPPLEVELSE: Han var den store stjernen i Ajax. Nå må danske Christian Eriksen være klar for en helt ny hverdag. Foto: Olaf Kraak / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Christian Eriksen er forberedt på hard kamp for å sikre seg en plass på Tottenhams lag.

 I Ajax var Eriksen en av lagets store stjerner, men dansken tror det blir tøffere å spille seg til fast plass hos sin nye klubb.

- Jeg har fått vite at man skal kjempe for plassen sin. Det er hard kamp om plassene. Det blir helt sikkert tøft, sier Eriksen.

- Du må bli vant til alt sammen, og jeg tror heller ikke at alt vil fungere 100 prosent fra start. I England er det så mange kamper at jeg håper jeg vil spille mer enn jeg sitter på benken, legger han til.

Han kostet Tottenham rundt 100 millioner kroner og ble tidenes dyreste danske spiller.

- Det har jeg lest. Det var vel en million mer enn Jesper Grønkjær kostet, så det er veldig morsomt. Men det legger ikke noe ekstra press på meg.

Eriksen deltok på Tottenham-treningen sist lørdag, men må vente til etter landslagspausen før han får debuten sin for London-klubben. Han har fått et godt inntrykk av manager André Villas-Boas.

- Foreløpig har jeg kun hatt en meget kort samtale med Villas-Boas. Men han er en svært dyktig trener, og jeg fikk et godt inntrykk av ham da jeg trente med laget, sier Eriksen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media