Christian Eriksens skadeopphold blir kort

Har bare forstuet ankelen.

FORSTUET:  Christian Eriksen får bare et kort skadeopphold som følge av smellen han pådro seg i Danmarks landskamp mot Norge sist fredag. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / HENNING BAGGER / NTB Scanpix
FORSTUET: Christian Eriksen får bare et kort skadeopphold som følge av smellen han pådro seg i Danmarks landskamp mot Norge sist fredag. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / HENNING BAGGER / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christian Eriksen får bare et kort skadeopphold som følge av smellen han pådro seg i Danmarks landskamp mot Norge sist fredag.

Tottenham-spilleren var gjennom en grundig undersøkelse tirsdag, og det ble klart at han bare har forstuet sin høyre ankel. Etter den foreløpige undersøkelsen i Herning var det frykt for at et leddbånd var revet av.

Eriksen måtte hjelpes av banen etter at han ble felt av Vegard Forren i slutten av første omgang. Forren ble ikke populær i Danmark etter den duellen og ble av storavisen Ekstra Bladet omtalt som «tung», «sløv» og «treg».

Danmarks landslagssjef Morten Olsen uttalte at Eriksen trolig ville bli borte fra fotballbanen en måneds tid, men så sent som tirsdag meldte engelske Daily Mail at skaden kunne koste 21-åringen tre måneder.

MR-undersøkelsen viste at leddbåndene i ankelen er intakte, og Tottenham meldte på Twitter at skadepausen derfor blir kortere enn ventet.

Tottenhams kamper mot Manchester City og Manchester United kommer likevel trolig for tidlig for dansken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer