ER MED VIDERE: Christian Grindheim fortsetter karrieren i Vålerenga.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
ER MED VIDERE: Christian Grindheim fortsetter karrieren i Vålerenga. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB ScanpixVis mer

Christian Grindheim fortsetter i Vålerenga

Det bekrefter Trøim.

(Dagbladet): Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (32) ble vraket til søndagens kamp mot Strømsgodset etter at Grindheim hadde et møte med trener Kjetil Rekdal (47).

Treneren skal være misfornøyd med kapteinen, og har gitt ham fri fram til i dag, hvor partene tok opp tråden igjen. Der kom det fram at Grindheim fortsetter i klubben.

«Både spillere, ledere og aksjonær hadde møte på Valle mandag morgen. Hovedbudskapet i møtet var at de siste dagers hendelser nå var et tilbakelagt kapittel, og at de i fellesskap skal se fremover», skriver klubben på sin hjemmeside.

- Både Christian og jeg føler et enormt ansvar. Han som kaptein, og jeg som trener, og vi har vært litt tøff med hverandre. Vi har kommet frem til at vi må gjøre en bedre jobb i fellesskap, og da tror jeg at mange av utfordringene våre løser seg ganske fort. Vi skal stå samlet og begynne å ta mye poeng, sier Rekdal til VIFs hjemmeside.

Christian Grindheim har hatt noen dager fri med familien. Han er enig med Rekdal.

- Det har vært et veldig positivt møte, og det hadde vi egentlig sist også. Vi har begge evaluert hverandre, slik man skal gjøre når man er trener/kaptein. Praten mellom Kjetil og meg har alltid vært tøff, og det er slik det bør være, sier Grindheim til nettstedet.

Rykter Rykter rundt Oslo-klubben fortalte at Grindheim allerede skulle være løst fra kontrakten med Vålerenga. Det avviste Rekdal på det mest bestemte.

Til Dagbladet uttalte Rekdal i går:

- Christian er VIF-gutt til beinet og ønsker å spille for klubben. Jeg er sikker på at han er tilgjengelig når vi møter Vidar i cupen onsdag.

Fortsetter I dag bekreftet Vålerenga-investor og hovedaksjonær Tor Olav Trøim at Grindheim fortsetter i klubben. 

- Grindheim er med på laget og fortsetter, sier Trøim til både VG og TV 2

Etter det Dagbladet forstår, var møtet mellom partene onsdag et resultat av misnøye med veteranen over lengre tid. Vrakingen skal ikke ha hatt noe med utenomsportslige ting å gjøre.

BLIR VÆRENDE: Christian Grindheim blir i VIF, som Dagbladets Morten P skrev i dagens avis. Foto: Faksimile
BLIR VÆRENDE: Christian Grindheim blir i VIF, som Dagbladets Morten P skrev i dagens avis. Foto: Faksimile Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.