Christian Gytkjær (26) startet som en flopp i RBK. Nå er han toppscorer og har belønnet seg selv med en ny leilighet

- Jeg ble satt på en mental prøve.

LIVET SMILER: Christian Gytkjær har hatt Lerkendal stadion som arbeidsplass i ni måneder. – Det var helt jævlig i starten, sier han. Til høyre på bildet: Odd Iversens vei. Foto: Hans Arne Vedlog
LIVET SMILER: Christian Gytkjær har hatt Lerkendal stadion som arbeidsplass i ni måneder. – Det var helt jævlig i starten, sier han. Til høyre på bildet: Odd Iversens vei. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Utenfor Lerkendal stadion i Trondheim går Odd Iversens vei. Rosenborg-spillerne krysser veien omtrent hver dag – til kamp eller trening – og blir minnet om storheten som en gang var.

I hele sju sesonger ble Odd Iversen Rosenborgs toppscorer, sist gang i 1981. Siden har klubben alltid klart å dyrke fram spillere med ekstraordinære målegenskaper. Sverre Brandhaug, Harald Martin Brattbakk og Sigurd Rushfeldt, bare for å nevne noen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer