Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christian Ruud slo ut favoritt

Tennisspilleren Christian Ruud overrasket mange i Paris i dag da han slo ut en av favorittene i French Open. Svensken Thomas Enqvist måtte se seg slått av nordmannen som er rangert som en langt dårligere tennisspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christian Ruud vant i tre strake sett med sifrene 7-6 (7-5), 6-4, 6-3. I denne turneringenn var svensken seedet som nummer 16.

Christian sa til Dagbladet før kampen at han trodde det var mulig å slå svensken. Årsaken var at han ikke er så stabil på grusdekke, som Christian. Svensken og nordmannen har møtt hverandre en gang før - da vant Enqvist.

Christian Ruud kan innkassere omlag 250 000 kroner for seieren i dag. I tillegg får han flere verdifulle ATP-poeng, noe som gjør at han vil plassere seg langt høyere på verdensrangeringen. Nå ligger han på 57. plass.

Nordmannens muligheter til å avansere videre i turneringen er nå svært gode, ettersom han møter en antatt svakere spiller i den neste runden.

TRE STRAKE: Christian Ruud vant tre strake sett og dermed var det vekk med svenske Thomas Enqvist.