<strong> VANT:</strong>  Tiril Sjåstad Christiansen vant sitt andre verdenscuprenn etter å ha vært skadet i over ett år. Her fra 3. plassen i Utah tidligere i vinter. Foto: Skiforbundet / NTB scanpix
VANT: Tiril Sjåstad Christiansen vant sitt andre verdenscuprenn etter å ha vært skadet i over ett år. Her fra 3. plassen i Utah tidligere i vinter. Foto: Skiforbundet / NTB scanpix Vis mer

Christiansen vant verdenscuprenn i slopestyle

Andre seieren etter skademarerittet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fristilkjører Tiril Sjåstad Christiansen vant i sitt annet verdenscuprenn i slopestyle etter skademarerittet som holdt henne ut av konkurranse i over ett år. 17-åringen Johanne Killi ble nummer tre.

19-åringen imponerte med poengsummen 90,80. Christiansen tok seieren med knappe 0,2 poeng foran svenske Emma Dahlstrøm.

Christiansen skadet korsbåndet i desember 2013. Hun gjorde alt hun kunne for å rekke fjorårets OL i Sotsji, men gjorde heller skaden verre og var ikke tilbake på ski før i november samme år.

Etter en lang opptreningsperiode gjorde hun comeback for to uker siden i Utah. Da ble det en sterk 3.-plass, men lørdag var hun tilbake på toppen av pallen da verdenscupsirkuset forflyttet seg til Sveits.

17 år gamle Killi debuterte i verdenscupen i Utah med 6.-plass i finalen. Lørdag tok hun seg på nytt til finalen og vartet opp med en flott 3.-plass etter et beste forsøk på 84 poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer