Christina: - Har aldri vært så lykkelig

Her snakker hun ut om forholdet til Vadim Demidov.

KISSIMMEE (Dagbladet):

I dette intervjuet snakker Christina Vukicevic (24) for første gang ut om forholdet til landslagsspilleren Vadim Demidov (25).

Christina Vukicevic er i full gang med oppkjøringen til en ny sesong, men det er ikke det som skjer på friidrettsbanen som har gitt henne omtale i media de siste månedene — men forholdet til den tidligere Rosenborg-spilleren Vadim Demidov.

Det ble offentlig kjent at de to var et par før jul, og for et par uker tilbake røpet Demidov på TV2 at han vurderer å forlate Real Sociedad og proffspill i Spania, for å flytte hjem til kjæresten i Oslo og mulig spill for Vålerenga.

Og nå snakker Christina for første gang om alle detaljer ved forholdet.

- Vi traff hverandre faktisk på en visning i fjor høst, og nå er jeg så lykkelig som jeg ikke har vært før i hele mitt liv. Jeg har det helt perfekt bortsett fra at vi er borte fra hverandre nå, sier Christina til Dagbladet.

Reddes av Skype
Hekkeprinsessen er nemlig 12 dager inn i en fem uker lang treningssamling utenfor Orlando i Florida. Men til tross for glimrende treningsforhold og drømmevær i USA, sliter hun med savnet av kjæresten.

Redningen er imidlertid Skype og tekstmeldinger.

Da Dagbladet treffer Christina på et gigantisk sportskompleks nær Disney World, «tekster» hun nærmest kontinuerlig med Demidov.

FLYTTER HJEM? Vadim Demidov blir samboer med Christina i Oslo, og vurderer derfor spill for Vålerenga. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FLYTTER HJEM? Vadim Demidov blir samboer med Christina i Oslo, og vurderer derfor spill for Vålerenga. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Han er jo kjæresten min, så vi har en del kontakt. Det sier seg selv. Det som er vanskelig med å være borte (på treningssamling, journ.anm.) er å være borte fra hverandre. Det er liksom det eneste som gjør dette utrolig vanskelig. Vi har veldig, veldig mye kontakt, sier hun og smiler.

- Men dere ser hverandre ikke hele tiden i Europa heller?

- Nei, men det blir jo sånn at de har ferie i midten av mai, og da kommer han hjem til Oslo. Jeg fikk i hvert fall besøkt ham i Spania i fem dager før jeg dro hit.

For resten av livet
Christina har tidligere vært i et langt samboerskap med spydkongen Andreas Thorkildsen.

Hun innrømmer at hun vet om bedre ting enn å snakke ut om kjærestene sine i media.

- Som par, vi vil aldri legge skjul på at vi er sammen, men vi kommer aldri til å fremme det heller, sier hun og legger til:

- Det eneste jeg vet er at vi er sammen og at vi har tenkt til å være sammen — ja, sånn som det er nå — resten av livet. Vi føler det i hvert fall veldig sånn.

Og når Christina kommer hjem fra treningssamling, og Demidov avslutter sesongen i Primera Division med Real Sociedad, skal de bli samboere på Oslos vestkant, nærmere bestemt i fotballstjernens leilighet.

- Vi skal flytte sammen, og vi flytter inn i leiligheten hans som han kjøpte. Jeg har også leilighet, men vi bestemte oss for å flytte inn i hans. Og det skal vi gjøre i mai, sier hun.

Supermotivert
Men før det gjenstår mange timer med trening. Christina forteller at hun er mer motivert enn noen gang, etter at hun mistet VM i fjor på grunn av en skade i låret.

- Jeg er ekstremt gira. Jeg har ikke konkurrert siden juli i fjor, så jeg har ikke peiling på hvordan det vil gå, sier hun.

24-åringen mener imidlertid hun både er blitt sterkere og bedre teknisk siden i fjor.

Og selv om OL og EM er de store målene i 2012, har hun også fryktelig lyst til å slå sin egen personlige rekord på 100 meter hekk, på 12,74, denne sesongen.

- Jeg føler at det ikke er en tid som representerer meg som hekkeløper, men det må jeg bare leve med til jeg leverer bedre tider. Jeg vet nemlig jeg kan løpe fortere, sier hun.