FRISKMELDT: Christina Vukicevic friskmelder seg selv til VM i Daegu Foto: AFP Photo / Bulent Kilic / Scanpix
FRISKMELDT: Christina Vukicevic friskmelder seg selv til VM i Daegu Foto: AFP Photo / Bulent Kilic / ScanpixVis mer

Christina friskmelder seg selv til VM på Twitter

«Ahh! Deilig å være friskmeldt!!»

(Dagbladet): Christina Vukicevic har de siste månedene slitt med en mystisk skade i lår- og sete-muskelaturen som ingen har funnet ut av.

- Det er mange dyktige leger som har undersøkt henne, men ingen finner ut hva som er feil, sa far og trener Petar Vukicevic i juli

Hun har kunnet trent, men med smerter. Nå ser det imidlertid ut til at skaden har sluppet taket, og 24-åringen friskmelder seg selv til VM i Daegu på Twitter.

«Jadaaa!! Hekk/sprint testen gikk knall bra!! Har hvertfall ikke glemt hvordan det gjøres! Det blir VM på meg:):) wohoo!» skriver hun på Twitter, og legger litt senere til «Ahh! Deilig å være friskmeldt!!».

Sportssjef i Norsk Friidrettsforbund, Ronny Nilsen, visste ikke at Vukicevic var friskmeldt da Dagbladet tok kontakt med ham fredag ettermiddag.

- Men jeg har skjønt at det går bedre på øktene i det siste, så det var gledelig å høre, sier han.

Vukicevic hadde en god start på sesongen, og vant i to stevner på rad. Først på hjemmebane under Bislett Games, og så vånt hun i Tyrkia en drøy uke etter. Der fikk hun føling på skaden som har plaget henne de siste ukene, og hun måtte trekke seg fra stevnet i Lausanne.

VM i Daegu begynner for øvrig 27. august, og varer til 4. september.

FRIIDRETTS-VM 2011: Her kan du se programmet dag for dag.