Christina sa nei til skrekkfilmrolle

Og bladet «Mann» nekter å gi opp nakenfotografering.

ETTERTRAKTET: Christina Vukicevic får ukentlig forespørsler om alt fra å løpe hekk i ballkjole til å prøvespille for skrekkfilmer, men hun takker nei til det aller meste. - Jeg har aldri hatt behov for å vise meg fram på noen måte, sier 24-åringen til Dagbladet da vi møter henne i Florida. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet.
ETTERTRAKTET: Christina Vukicevic får ukentlig forespørsler om alt fra å løpe hekk i ballkjole til å prøvespille for skrekkfilmer, men hun takker nei til det aller meste. - Jeg har aldri hatt behov for å vise meg fram på noen måte, sier 24-åringen til Dagbladet da vi møter henne i Florida. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KISSIMMEE (Dagbladet): Christina Vukicevic har til tross for at hun bare er 24 år, vært Norges beste hekkeløper i en årrekke.

Men jenta som har vokst opp i Ski, like utenfor Oslo, har ikke bare gjort seg bemerket på friidrettsbanen. Hun er blitt en like ettertraktet figur i sladderspaltene.

Da Dagbladet møter henne like utenfor Orlando i Florida, forteller hun om alt hun takker nei til.

Hun pleier å si ja til intervjuer med de største avisene og tv-kanalene, men antallet forespørsler hun sender i retur er langt høyere.

- Jeg sier nei til 80 prosent av det jeg blir spurt om. Det kommer så mye rart. Det jeg gjør er stort sett intervjuer med aviser og tv, sier hun.

Nei til Alfa 24-åringen, som møter verdensener Sally Pearson under Bislett Games på torsdag, forteller om en hel haug merkelig forespørsler.

- Jeg ble blant annet spurt om å prøvespille til «Fritt Vilt 3», sier hun.

- Vurderte du det?

- Nei, absolutt ikke. Skulle jeg vært «Fritt Vilt-Christina», da? Jeg vil gjerne fortsette å være friidrettsutøver, jeg.

Hekkeløperen forteller at noen av de andre tingene hun har takket nei til, er å teste biler for Vi Menn og løpe hekk i ballkjole og høyhælte sko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer