GÅR EGNE VEIER: Christina Vukicevic har bestemt seg for å satse på sitt eget treningsopplegg uten faren Petar. Foto: ERIK JOHANSEN / NTB SCANPIX
GÅR EGNE VEIER: Christina Vukicevic har bestemt seg for å satse på sitt eget treningsopplegg uten faren Petar. Foto: ERIK JOHANSEN / NTB SCANPIXVis mer

Christina Vukicevic fortsetter ikke samarbeidet med Petar

- Hun satser videre uten faren.


(Dagbladet): Hekkeløperen Christina Vukicevic fortsetter likevel ikke med faren Petar som treneren sin, melder VG Nett.

Vukicevic hadde i utgangspunktet bestemt seg for å bytte trener etter at hun mistet OL. I høst trente hun med sprinttrener Leif Olav Alnes.

- Dette er egentlig ikke noe nytt. Etter sesongen i fjor bestemte hun seg for å kjøre sitt eget opplegg, og begynte å trene med Alnes, sier sportssjef Ronny Nilsen i Norges Friidrettsforbund til Dagbladet.

Petar Vukicevic har sagt at han ønsker å fortsette å trene barna Vladimir og Christina selv om han ikke får tilbake jobben som trener i friidrettsforbundet eller som klubbtrener i Vidar.

- Betyr dette at Christina fortsetter å trene med Alnes?

- Det er ikke helt avklart hvem som vil inngå i støtteapparatet hennes ennå, så det får vi heller komme tilbake til, sier Nilsen.

Petar Vukicevic sier til NTB at det ikke ligger noe dramatikk i datterens trenerbytte.

- Det er ikke snakk om at Christina brøt med meg i går (tirsdag), men dette er en prosess som har pågått siden tidlig i fjor høst. Hun har jo vært bortreist i utlandet siden oktober, sier Petar Vukicevic til nyhetsbyrået.

Trenerpappaen sier diskusjonen om trenerbyttet har vært åpen.

— Jeg kommer fortsatt til å være her for henne når hun er i Norge. Da stiller jeg 100 prosent opp for henne i den grad hun trenger meg, sier Vukicevic.