Christina Vukicevic gjør comeback: - Føler jeg har enda mer inne

- En gledelig beskjed.

GJØR COMEBACK: Etter å ha tatt en pause fra friidretten i tre år, gjør Christina Vukicevic comeback. I mellomtiden har hun blant annet figurert som ekspertkommentator for TV 2.
Foto: Jon Wiik / NTB scanpix
GJØR COMEBACK: Etter å ha tatt en pause fra friidretten i tre år, gjør Christina Vukicevic comeback. I mellomtiden har hun blant annet figurert som ekspertkommentator for TV 2. Foto: Jon Wiik / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For tre år siden forsvant hun ut av friidretten. Nå har Christina Vukicevic (27) funnet tilbake motivasjonen, og gjør comeback. Hun satser mot OL i 2016.

- Jeg har på en måte aldri virkelig lagt opp, bare tatt en veldig lang pause. Men nå kjenner jeg at jeg virkelig har lyst til å gjøre dette. Lysten er det eneste som har manglet før, sier Vukicevic til NRK.

Faktisk har hun brukt de siste sju månedene på å trene til et comeback.

- Grunnen til at jeg vil tilbake, er at jeg føler jeg har enda mer inne. Jeg tror jeg kan bli bedre enn jeg var, sier hun.

- Gledelig beskjed Sportssjef i Norges Friidrettsforbund, Ronny Nilsen, synes det er en gledelig beskjed å få.

- Det er helt klart en gledelig beskjed at hun ønsker å satse igjen, og har funnet tilbake gleden og motivasjonen, sier Nilsen til Dagbladet.

Selv om det er vanskelig å svare på hvor lenge det går før hun er tilbake i toppform, tror sportssjefen at vi får se henne tilbake i godt slag.

- Christina har vært i aktivitet i disse tre årene. Jeg tror nok vi får se henne tilbake i godt slag, sier Nilsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.