Christina Vukicevic må opereres i foten

Er tverrplattfot.

MÅ OPERERES: Christina Vukicevic mister deler av utendørssesongen fordi hum må gjennom en operasjon i foten om noen uker. Her fra EM i Helsinki i fjor sommer. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
MÅ OPERERES: Christina Vukicevic mister deler av utendørssesongen fordi hum må gjennom en operasjon i foten om noen uker. Her fra EM i Helsinki i fjor sommer. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hekkedronning Christina Vukicevic må opereres i foten på grunn av en nerveirritasjon.

Det melder Olympiatoppen i ettermiddag.

Den norske rekordholderen har i to måneder vært plaget av en irritasjon i en nerve i foten, og det er bestemt at hun skal opereres.

- En lettelse - Jeg ønsker å operere foten fordi jeg i lengre tid har hatt svært vondt. Dessverre er jeg disponert for denne plagen fordi jeg er tverrplattfot. I 2005 gjennomførte jeg en tilsvarende operasjon, da mellom tredje og fjerde tå. Det skal bli en lettelse å operere, bli kvitt smertene og rett og slett få bedre livskvalitet, sier Christina Vukicevic.

Skaden har gitt betydelige smerter, og redusert kvaliteten på treningen. På grunn av operasjonen mister Vukicevic sesongstarten og deler av årets utendørssesong.

Tilstanden betegnes som Mortons nevrinom, og er en fortykning i nerven mellom andre og tredje tå (regnet fra stortåen) på høyre fot. 

Forsiktig opptrening Operasjonen vil ifølge Olympiatoppen bli gjennomført om noen uker, og Vukicevic må påregne 1-2 uker på krykker etterpå, og deretter en periode med forsiktig opptrening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer