Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chuck Blazer holdt kjeft om korrupsjonsanklagene

Skapte bølger i Fifa.

TAUS: Chuck Blazer (høyre) plapret i vei om Mohamed bin Hammam og Jack Warner før Fifa-toppmøtet, men i helga ville han ikke si noe mer. Her med Fifa-president Sepp Blatter.Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINI
TAUS: Chuck Blazer (høyre) plapret i vei om Mohamed bin Hammam og Jack Warner før Fifa-toppmøtet, men i helga ville han ikke si noe mer. Her med Fifa-president Sepp Blatter.Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINI Vis mer

Chuck Blazer, generalsekretær i Concacaf, holdt kjeft om korrupsjonsanklagene mot Jack Warner og Mohamed Bin Hammam da han møtte pressen søndag.

Han var til stede på åpningskampen i Concacaf Gold Cup, en turnering som kvalifiserer vinneren til FIFas Confederations Cup i 2013.

Tidligere har Blazer, som opprinnelig er amerikaner, påstått at karibiske fotballedere ble tilbudt inntil 40.000 dollar (vel 200.000 kroner) for å gi sin stemme til Bin Hammam i presidentvalget i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Bin Hammam var en periode den eneste motkandidaten til Sepp Blatter, men på grunn av korrupsjonsanklager trakk han sitt kandidatur før valget. Visepresidenten i FIFA og presidenten i CONCACAF, Jack Warner, ble også dratt inn i denne korrupsjonssaken.

Warner og Bin Hammam er foreløpig suspendert av FIFA, mens Blatter ble gjenvalgt som president i organisasjonen for en fjerde periode onsdag 1. juni.

- Jeg vil ikke si noe om det rettslige rundt denne korrupsjonssaken, sa Blazer søndag. Han sa at han heller ikke ville snakke politikk eller si noe om at den midlertidige presidenten i CONCACAF, Lisle Austin, har forsøkt å få ham fjernet som generalsekretær i organisasjonen.

(NTB)