- Ciao!

Sylvain Wiltord tok farvel uten å kommentere RBKs påstander om usportslig opptreden.

LYON (Dagbladet.no): Sylvain Wiltord snappet ballen da Christer Basma prøvde å spille den over sidelinja slik at lårskadde Daniel Braaten kunne få behandling. Lyon gikk rett i angrep og scoret seiersmålet (2-1) på overtid.

- Fransk arroganse på sitt verste. Jeg er fryktelig forbanna, sier trener Per-Mathias Høgmo.

Den franske landslagsspilleren nektet å snakke med pressen etter kampen, og løp rett ut. Men Dagbladet.no rakk å få svar på ett spørsmål:

- Rosenborg kaller det som skjedde for fransk arroganse på sitt verste. Hva er din kommentar til det?

- Ciao!

Sier Wiltord, og forsvinner inn i spillerbussen.


- Ikke skadet

Manager Gérard Houllier forstår frustrasjonen, men mener Wiltord ikke gjorde noe galt.

- Det er flere ting å si om saken. For det første, så forstår jeg frustrasjonen og at Rosenborg-spillerne blir sinte, vi hadde reagert på samme måte om det hadde vært oss det gjalt. Men samtidig var ikke Braaten skadet, han kom seg raskt opp.

- CIAO! Det var Sylvain Wiltords kommentar da Dagbladet.no spurte hva han har å si til anklagene fra Rosenborg-leiren. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX
- CIAO! Det var Sylvain Wiltords kommentar da Dagbladet.no spurte hva han har å si til anklagene fra Rosenborg-leiren. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX Vis mer

- Og, sier Houllier, vi skapte flest sjanser og det var kun marginer foran mål som gjorde at vi ikke sikret seieren før scoringa.

Midstopper Cris, kanskje banens beste spiller i kveld, mener Wiltord og Lyon ikke gjorde noe galt.

- Dersom spillerne hadde blitt liggende, ville det vært feil å godkjenne målet. Men han reiste seg, og da var det helt greit, sier Cris til Dagbladet.no.

- For dårlige hjemme
Og han benekter at han hadde svart annerledes om en Lyon hadde fått baklengsmål etter en lik situasjon.

- Akkurat det samme, sier Cris, som tror Rosenborg har gode muligheter til å nå langt i Uefa-cupen.

- Men Rosenborg må få bedre resultater hjemme. Det er det som har ødelagt for dem i dette gruppespillet. Ett hjemmepoeng holder ikke. Hvis Rosenborg endrer på det og fokuserer skikkelig på Uefa-cupen, kan de gjøre det bra, sier brasilianeren.