BLE SPÅDD EN LYS KARRIERE: I 2005 signerte Cicinho for Real Madrid, og mange trodde han skulle bli verdens beste. Slik gikk det ikke. Foto: AP Photo/Paul White
BLE SPÅDD EN LYS KARRIERE: I 2005 signerte Cicinho for Real Madrid, og mange trodde han skulle bli verdens beste. Slik gikk det ikke. Foto: AP Photo/Paul WhiteVis mer

Cicinho skulle bli verdens beste høyreback. Så tok alkoholen overhånd: - Jeg møtte Jesus etter 18 caipirinhas og 14 øl

Ble advart om livsstilen i 2010.

(Dagbladet): Cicinho (36) var i 2006/2007-sesongen en del av storklubben Real Madrid i Spania. Han ble spådd en lysende karriere, men etter mislykkede overganger og utlån, forsvant han fra rampelyset.

Og da han var på utlån i São Paulo i 2010, ble han ble advart om livsstilen han hadde lagt til seg.

- Fortsetter du på denne måten, så dør du, fikk Cicinho beskjed om. Det skriver brasilianske ESPN.

Et liv preget av alkohol

Høyrebacken klarte ikke endre livsstil, og sigaretter og alkohol ble en stor del av hverdagen.

- Jeg røyket to pakker med sigaretter hver dag. Hvordan skulle jeg klare å løpe i 90 minutter?

Men det var ikke bare røykingen som tok knekken på formen hans. Hans liv som fotballspiller, endte opp som et liv preget av mye alkohol.

- Jeg har aldri vært en type som kan sette meg ned og ta et glass eller to. Jeg må drikke til jeg faller om. Etter å ha drukket 18 caipirinhas og 14 øl, møtte jeg Jesus, forteller Cicinho til ESPN.

Høyrebacken har ikke spilt landslagsfotball på noen år, men var med da Brasil vant prøve-VM i 2005, og var en av 23 spillere i troppen til Brasil under VM i 2006. I dag spiller han i tyrkiske Sivasspor.