FIGHTING FACE: Per Ciljan Skjelbred lover at Vålerenga og Andreas Nordvik skal møte samme innstilling som Ciljan fremviste i Molde. Her feirer han Rade Pricas utligninsmål i åpningskampen.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FIGHTING FACE: Per Ciljan Skjelbred lover at Vålerenga og Andreas Nordvik skal møte samme innstilling som Ciljan fremviste i Molde. Her feirer han Rade Pricas utligninsmål i åpningskampen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Ciljan lover at bestekompisen skal få vondt

- Han er jålete, flirer Nordvik.

||| (Dagbladet): Følg og diskuter Tippeligarunden direkte fra klokken 18!

For Andreas Nordvik blir kveldens gigantoppgjør mot Rosenborg ekstra spesielt.

23-åringen har vokst opp et steinkast fra Lerkendal, men med Kris Stadsgaard og Vadim Demidov foran seg i stopperkøen valgte forsvarsspilleren Vålerenga før årets sesong.

Nå lover bestekompisen Per Ciljan Skjelbred at Nordvik ikke skal få en centimeter gratis i det som sannsynligvis blir en rein trønder-duell på høyrekanten.

- Skal få kjenne styrken min
- Han var glad i å takle meg på trening, så det blir nok en del av det. Men kamp er kamp, og da er det enten han eller meg, sier Skjelbred til rbk.no, og legger advarende til:

- Jeg har trent litt styrke i vinter og det skal han få kjenne!

Andreas Nordvik på sin side svarte i et humørfylt førkamp-intervju tidligere i uka med å servere kompisen følgende karakteristikk:

- Det er mange brukbare kandidater til å være RBKs mest selvopptatte, men må jeg velge én går jeg for Per Ciljan. Han bruker også mest tid foran speilet, sier Nordvik til vif.no.

RBK med full tropp
Vålerenga mangler Lars Iver Strand og Bojan Zajic til kveldens kamp, mens RBK ankommer Oslo med sin beste tropp etter at også Morten Moldskred har blitt klarert for spill.

- Jeg forventer en veldig tøff og intensiv kamp med mye fighting og mange dueller, sier Erik Hamren.

Rosenborg vant tilsvarende oppgjør 2-1 i fjor etter at Rade Prica avgjorde kampen med et strålende hodestøt.

BESTEKOMPISER: Tonen er lett ertende før Per Ciljan Skjelbred og Andreas Nordvik møtes i kveldens storkamp.
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
BESTEKOMPISER: Tonen er lett ertende før Per Ciljan Skjelbred og Andreas Nordvik møtes i kveldens storkamp. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer