Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ciljan merket Rambo-hardkjøret

- Håper på formtopp i morgen, sier midtbanespilleren.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Det er litt over et døgn til RBK skal måle krefter med det som pr. dags dato er seriefireren i italiensk Serie A.


RBK-trener Trond «Rambo» Henriksen har sett flere timer Fiorentina-fotball på film. Han er oppmerksom på rommene italienerne kan komme til å etterlate seg.

 - Fiorentina angriper med mye folk, og vi vet at dem kan ha en tendens til å halse i angrep. Det kan resultere i mye rom for oss, og vi må utnytte det, sier Henriksen, litt over to måneder etter at Rosenborg fikk juling av Chelsea på Lerkendal

Lærte av Chelsea-slakten

Den kampen har RBK lært av, ifølge Henriksen.


- Chelsea er et atskillig mer kompakt lag enn Fiorentina, men vi lot dem ta oss altfor lett. Vi vil prøve å være mer kynisk denne gangen, sier han.

Derfor er evigunge Roar Strand flyttet fra backen til midtbanen. RBK-veteranen har trent bra siden Schalke-kampen (tidlig i desember), og skal demme opp et Fiorentina som antagelig er i bedre kampform enn trønderne.


- Vi merket hardkjøret til Henriksen i ukene før La Manga, men nå har vi sluppet opp litt. Vi håper at vi kan nå en formtopp i morgen, sier Per Ciljan Skjelbred.

TØFT: Per Ciljan Skjelbred merket godt hardtreningen til Trond Henriksen, men i morgen håper han Rosenborg har overskudd til å stå imot Fiorentina. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
TØFT: Per Ciljan Skjelbred merket godt hardtreningen til Trond Henriksen, men i morgen håper han Rosenborg har overskudd til å stå imot Fiorentina. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer

- Kan håndtere Fiorentina

Han er klokkeklar på at trønderne kan hamle opp med Adrian Mutu, Christian Vieri & co.

- Hvis vi spiller slik vi vet vi kan, kan vi håndtere Fiorentina, sier han.

Roar Strand mener RBK er så godt forberedt som mulig.

- Februar er jo ingen lykkemåned for norsk fotball, men vi er så forberedt som vi kan bli på denne årstiden.

image: Ciljan merket Rambo-hardkjøret
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media