Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ciljan og Ivers fra start mot Start

Sørlendingene friskmelder Jónsson og Midttun Lie.

(Dagbladet.no): Start reiser til Lerkendal og storkamp mot Rosenborg i morgen.

Fra begge lag meldes det om sentrale spillere som er friskmeldt siden serieåpningen sist helg.

Supporterstedet rbkweb.com var tilstede på dagens lette treningsøkt i Trondheim, og tror både Steffen Iversen og Per Ciljan Skjelbred spiller fra start i morgen.

- Vi tar ikke ut laget før kampdagen, men begge to er fullt ut skadefrie og i så måte aktuelle for spill fra start, sier trener Per-Mathias Høgmo.

De tror også Christer Basma starter på backen, mens Vidar Riseth havner på benken. I tillegg kan det se ut til at Karim Essediri får hjemmedebuten som høyreving på bekostning av Daniel Braaten, mener nettstedet.

Starts offisielle nettside melder at Jon Midttun Lie, som sto over seriestarten, og Todi Jsnsson som bare spilte de siste 20 minuttene, begge kan være klare fra start.

Klubben venter fortsatt på signaturen fra presidenten i gamleklubben til Bayal Sall. Når den er på plass, er senegaleseren også spilleklar for Start.

• Diskuter andre serierunde her: Noe nytt på skadefronten hos ditt favorittlag?

RBK-DØDAREN: Todi Jónsson scoret tre mål da Start slo Rosenborg 5-2 i Kristiansand i fjor. I morgen kan han lage bry for trønderne igjen. Foto: Erling Hægeland
RBK-DØDAREN: Todi Jónsson scoret tre mål da Start slo Rosenborg 5-2 i Kristiansand i fjor. I morgen kan han lage bry for trønderne igjen. Foto: Erling Hægeland Vis mer
KAN STARTE: Steffen Iversen er aktuell fra start for Rosenborg. Her scorer han et enkelt mål i treningskamp mot IFK Göetborg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media