Cissé imponerte i comebacket

La opp til vinnermålet.

(Dagbladet.no): Det har gått over et halvt når siden Djibril Cissé, i forkant av VM, pådro seg et brudd på skinnebeinet. Lørdag var den hårfagre spissen tilbake på banen.

Målgivende

Spissen som for øyeblikket er på lån i Marseille entret altså en matchbane for første gang på over seks måneder. Og franskmannen viste at han, tross skadeoppholdet, ikke har glemt gamle kunster. Et snaut kvarter før slutt i kampen mot Monaco serverte Cissé ballen til matchvinner Mamamouda Niang.

- Dette gjorde godt, men det er fortsatt ikke den Djibril alle kjenner, uttaler spissen lite beskjedent ifølge BBC.

Spissen som slapp utpå etter 62 minutter trodde selv bare han skulle få spille det siste kvarteret.

- Å spille for Marseille er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg spilte foran min mor, min kone og vennene mine.

- Jeg har blitt godt mottatt av fantastiske fans. Det føltes som om jeg er en unggutt i sin første klubb.

Og fansen visste også å takke Cissé for bidraget etter kampen. Som takk for innsatsen fikk den lynraske spissen stående ovasjoner fra over 53.000 hjemmetilskuere.

TILBAKE: Djibril Cissé kunne slippe jubelen løs etter å endelig ha opplevd suksess på banen igjen. Foto: Reuters
TILBAKE: Djibril Cissé kunne slippe jubelen løs etter å endelig ha opplevd suksess på banen igjen. Foto: Reuters Vis mer

Cissés comeback kunne heller ikke vært mer beleilig for sørkystbyen. Det hardtsatsende laget ligger på sjettaplass i Ligue 1, hele 19 poeng bak suverene Lyon.

Blir i Frankrike?

Franskmannen skal i utgangspunktet returnere til Liverpool etter endt sesong, men muligheten for en permanent overgang er også tilstede.

Veien tilbake kan bli tung etter Liverpoolmanager Rafa Benitez\' varsling om nye spillerkjøp om laget ikke skulle innfri. Om Cissé fortsatt er i spanjolens planer gjenstår å se.

  • Din mening: Trenger Liverpool Cissé etter kjøpene av Bellamy og Kuyt?