Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cissè klar i november

- Operasjonen en stor suksess.

(Dagbladet.no: Uheldige Djibril Cissè brakk onsdag beinet, og mister dermed fotball-VM i Tyskland. Nå er Liverpool-spissen operert, og forventes å være tilbake på banen allerede i november, melder Liverpoolfc.tv.


- De siste nyhetene er ekstremt positive, sier Liverpool-lege Mark Waller, som også fulgte Cissè i opptreningen etter forrige benbrudd.

- Operasjonen har gått utmerket uten noen form for komplikasjoner.

Cissè har fått operert inn en metallplate, og vil returnere til England mandag for å begynne med opptreningen igjen. Nå hyller Liverpool-legen de franske spissens pågangsmot.

- Sist gang tok det Djibril 164 dager å komme tilbake på banen. Denne skader er ikke like alvorlig, og det vil ta kortere tid nå. Viser han samme vilje og mot denne gangen, er jeg ikke overrasket hvis han er tilbake på banen i november.

HER RYKER VM:Djibril Cissè mister VM på grunn av benbrudd, men ventes nå å  være tilbake på banen allerede i november. Foto:REUTERS
HER RYKER VM:Djibril Cissè mister VM på grunn av benbrudd, men ventes nå å være tilbake på banen allerede i november. Foto:REUTERS Vis mer
Cissè klar i november
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling