GOD DEBUT: Cissé banket inn ledermålet mot Aston Villa. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/SCANPIX
GOD DEBUT: Cissé banket inn ledermålet mot Aston Villa. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/SCANPIXVis mer

Cissé startet nedbetalingen med scoring i debuten

Nzogbia ordnet uavgjort med sin første scoring for Aston Villa.

(Dagbladet): Aston Villa-Queens Park Rangers 2-2 (1-2)

Djibril Cissé var kanskje den mest spennende overgangen i England før vinduet stengte i går, og i dag viste han hvorfor han ble hentet tilbake til England. Spissen scoret allerede etter ti minutter med et lekkert skudd med yttersiden av foten.

Det er like mange mål han scoret på 18 kamper i Lazio. Dette var franskmannens tredje debutscoring i Premier League. Han har tidligere scoret for både Liverpool og Sunderland i debuten.

Men det var en annen spiller som skulle ødelegge for Cissé, med sin første scoring for sesongen. Nzogbia har hatt en tøff start etter overgangen fra Wigan, og i kveld løsnet det endelig litt for den raske vingen. Han fikk et perfekt innlegg fra Petrov, og hamret ballen nede i motsatt hjørne. Utagbart for Kenny.

Kampen snudde
Queens Park Rangers doblet ledelsen ved halvtimen, men så skulle kampen snu fullstendig. Hjemmelaget scoret to ganger, og kunne fort tatt med seg alle tre poengene. Laget hadde flere store sjanser, og Smith reddet blant annet på streken for QPR.

FØRSTE MÅLET FOR KLUBBEN: Endelig lykkes det for Nzogbia som har hatt en trøblete sesong. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/SCANPIX
FØRSTE MÅLET FOR KLUBBEN: Endelig lykkes det for Nzogbia som har hatt en trøblete sesong. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/SCANPIX Vis mer

Aston Villa ropte på straffespark flere ganger i løpet av kampen. Den klareste situasjonen var når ballen traff hånda til Derry i feltet. QPR-spilleren stod med hånda i en unaturlig posisjon, og skulle blitt straffet.

Warnock har ikke hatt en stor sesong, og i dag skulle den bli enda verre. Et overlegg fra venstresiden landet på hodet til backen, som stanget ballen sikkert i eget nett. Et vakkert selvmål. Han ble riktignok dekket litt av kollega Dunne, men det hele så veldig komisk ut.

Bent sørget for spenning igjen like før pause. Et godt innlegg fra Hutton fant spissen som enkelt kunne bredside inn reduseringen.