- Cisse ble ikke straffet

Bare hvilt, sier Liverpool-manageren.

(Dagbladet.no): Djibril Cisse var ikke i troppen til Liverpool mot Sunderland i går kveld. Det førte umiddlebart til spekulasjoner om at manager Rafa Benitez straffet Cisse, som skal ha reagert med grimaser og gester da han ble byttet ut mot Manchester City i helga.

Benitez hevder imidlertid at dette ikke var tilfellet:

- Det var ikke noe problem. Vi har en stor stall, mange kamper og vi trenger å bruke alle spillerne vi har. Han ble ikke utelatt av disiplinære årsaker, sier han til Liverpool Daily Post.

Fernando Morientes og Peter Crouch startet som spisspar da Liverpool slo Sunderland 2-0. Florent Sinama Pongolle satt på benken hele kampen.

Benitez sier han regner med å ha Cisse tilbake i troppen sin snart, og at han forstår at det blir stilt spørsmål rundt utelatelsen.

- Hvis for eksempel Sinama ikke spiller, spør folk hvorfor. Så jeg skjønner hvorfor folk spør om Cisse. Men han ble bare hvilt. Jeg tror han vil være i troppen til våre neste kamper, sier han.

Utelatelsen av Cisse vil uansett bidra til ytterligere spekulasjoner om at han er på vei ut av Liverpool. Marseille skal være interessert i å kjøpe ham når overgangsvinduet åpner i januar.

FORLATER RIISE? Djibril Cisse kan bli kjøpt av Marseille i januar, hevder Liverpool Daily Post. Foto: AP/Scanpix
FORLATER RIISE? Djibril Cisse kan bli kjøpt av Marseille i januar, hevder Liverpool Daily Post. Foto: AP/Scanpix Vis mer