Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cisse håper på comeback mot Lyon

Snart tilbake etter beinbruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Djibril Cissé er på vei tilbake på banen etter sitt annet benbrudd på to år.

Liverpool-spissen, som er utlånt til Marseille, har vært ekstremt uheldig de siste årene. I oktober 2004 brakk han leggen i en kamp for Liverpool.

Han kom tilbake og spilte seg inn på det franske landslaget, ble tatt ut i VM-troppen, men i landskampen mot Kina 7. juni var uhellet ute igjen. Nok et benbrudd og flere måneder på sidelinjen. Nå håper den fargerike spissen å være tilbake på banen mot Lyon 21. oktober.

– Det er målet, men vi må se an situasjonen. Jeg har vært skadet i tre og en halv måned, sier ulykkesfuglen som mener motgangen gagner ham.

– Det som er skjedd har gjort meg sterkere. Man må se ting i perspektiv, sier 25-åringen.

(NTB)

AU! Djibril Cisse med store smerter da han brakk beinet rett før VM. Nå er han snart tilbake, og håper å gjøre comeback mot John Carews Lyon 21. oktober. Foto: Reuters/Scanpix
AU! Djibril Cisse med store smerter da han brakk beinet rett før VM. Nå er han snart tilbake, og håper å gjøre comeback mot John Carews Lyon 21. oktober. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer