- Cisse har fortsatt mye å bevise

Benitez om matchvinneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Anderlecht - Liverpool 0-1.

Djibril Cisse scoret kampens eneste mål i Brussel etter 20 minutter og reddet tre poeng for Liverpool. Dermed har de regjerende mestrene sju poeng i gruppe G. Chelsea topper på målforskjell.

Men selv med mål i to kamper er ikke Liverpool-manager Rafael Benitez helt fornøyd med matchvinner Cisse, som i forrige uke klaget over manglende spilletid på topp.

- Han scorer i kveld, men han misser også på noen sjanser, sier Benitez til Reuters og minner om at Ferando Morientes og Harry Kewell snart er i form etter skader.

- Så Cisse har fortsatt mye å bevise.

Liverpool-sjefen er fornøyd med tre poeng, men ikke med kampen. Anderlecht var farlig frampå oftere enn Benitez liker.

- De hadde sjanser, og de kunne hatt en straffe, sier Benitez .


Tidligere Stabæk-spiller Christian Wilhelmson så skuddet sitt treffe Jamie Carraghers arm. Senere gikk Chippen ned i feltet.

FRANSK-NORSK GLEDE: John Arne Riise var fort frampå for å gratulere matchvinner Djibril Cisse. Foto: Scanpix/Reuters
FRANSK-NORSK GLEDE: John Arne Riise var fort frampå for å gratulere matchvinner Djibril Cisse. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke fikk straffe. Jeg synes det var straffe begge ganger, men mest den første gangen, sier Wilhelmsson.

John Arne Riise spilte en god kamp, og var nær scoring med en volley i 2. omgang. Nordmannen ble byttet ut to minutter før full tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer