Cisse kan få ny tillit i morgen

- Vi har ingen problemer, sier Liverpool-sjef Benitez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den franske Liverpool-spissen Djibril Cisse har vært misfornøyd med lite spilletid i konkurranse med Peter Crouch, Fernando Morientes og Florent Sinama Pongolle.

Cisse fikk sjansen mot Blackburn i helga, og svarte med å score kampens eneste mål. I morgen kan han få sjansen igjen, når Liverpool spiller borte mot Anderlecht i Champions League.

- Det er en mulighet for at han spiller. De vil forsøke å gå framover fordi de trenger å vinne, og vi må legge opp spillet vårt for å utnytte det. Det vil bli rom for oss å angripe i, sier Liverpool-manager Rafael Benitez ifølge Soccernet.

Spanjolen benekter at han har et problematisk forhold til sin franske spiss.

- Forholdet vårt er profesjonelt. Vi har ingen problemer. Hvis han arbeider hardt for laget, kan han spille flere kamper, men det avhenger også av lagkameratene hans. Hvis Morientes, Crouch eller Sinama Pongolle spiller bra, vil det bli vanskeligere for ham, og bedre for meg fordi konkurranse alltid er bra for laget.

Benitez skryter av Cisse for proff innstilling og for arbeidet han nedlegger. Men med flere spisser må han velge.

- Det er umulig å love en spiss at han får spille alle kampene, sier Benitez.

En som har spilt alle de 52 siste europacup-kampene til Liverpool er den finske stopperkjempen Sami Hyypiä. Han ble spart i helga, men er tilbake i morgen kveld.

- Sami er i tankene mine til i morgen, han har min fulle tillit. Han er en klok spiller, og kanskje det forklarer hvorfor han har kunnet spille alle disse kampene uten skader eller suspensjoner, sier Benitez ifølge Sky Sports.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer