Cisse startet nedbetalingen

Djibril Cisse scoret sitt første mål på Anfield og Liverpool imponerte.

(Dagbladet.no): Liverpool - Monaco 2-0

«Nye» Liverpool imponerte i Champions Leauge-matchen mot Monaco, og franskmannen Djibril Cisse startet nedbetalingen på alle millionene klubben betalte Auxerre i sommer etter 22. minutter: Gerrard og Garcia spiller seg gjennom midtbaneleddet og sender Cisse gjennom. Han gjorde ingen feil.

- Du er fornøyd når du vinner, men når du vinner på denne måten og skaper så mange sjanser blir du veldig glad, sier Liverpools nye manager Rafael Benitez.

- Fantastisk start

Og spanjolen har åpenbart et luksusproblem når han velger å sette EM-toppscorer Milan Baros på benken fra start. Det tente tydeligivs tsjekkeren som kom inn for konkurrenten Cisse - og svarte til de grader på tiltale. Et langt oppspill dempes på kassen og Baros drar bort forsvareren, for deretter å lure keeper Roma og dunker ballen i mål. Klasse, ikke mer å si om den saken.

- Vi har tre poeng og har fått en fantastisk start på Champions Leauge, sier Benitez.

Det er ingen overdrivelse. Og han fikk flere gode svar, i tillegg til Cisse og Baros. Den nye midtbaneduoen Alonso og Gerrard fungerte. Luis Garcia - som burde scoret - var en lur rev i rommet mellom Monacos midtbane og forsvar.

FEIRER:</B> Liverpools Djibril Cisse så ut til å være i himmelriket etter at han dunket inn 1-0 mot Monaco.