Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City - et lag for Europa

Alf Inge Håland har stor tro på sin nye klubb Manchester City før dagens ligastart borte mot Charlton. - City er en klubb som hører hjemme i den øverste divisjonen, og som om noen år kan være et europacuplag, mener Alfi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håland fikk første føling med hva som venter ham i Manchester, da laget møtte erkerivalene United på Old Trafford på onsdag - og Alfi ble imponert over City-fansen.

- Stemingen er veldig høy foran serieåpningen. Publikum er fantastiske her, selv når de var i førstedivisjon var det et snitt på 30000 tilskuere på kampene, sier Håland.

Over streken

Når Premier League åpner mot Carlton i London i dag, er Håland overbevist om at City ikke blir en kasteball i den øverste divisjonen.

- Selv om klubben var i 2. divisjon for to år siden, er City et lag som hører hjemme i Premier League. Derfor tror jeg vi vil havne godt over streken denne sesongen, selv om det overordnede målet er å unngå nedrykk, sier han.

Og nordmannen har også tro på at klubben skal utvikle seg videre.

Weah imponerer

- Jeg er ganske sikker på at Manchester City kommer til å kjempe om europacupspill om noen får år, mener Alf Inge.

Det er mange gode spillere på Maine Road, men Håland er oppriktig imponert over en spiller.

- George Weah er en stor spiller, som vi kommer til å få enormt mye glede av denne sesongen. Han har imponert stort på treningene i det siste, sier han.

PS! Iølge nettstedet til Manchester City var Håland skuffet da han måtte gå av banen til pause mot Manchester United. Grunn: Det var to spillere han ikke hadde taklet!

OPTIMIST: Alf Inge Håland gleder seg med ny klubb og seriestart.