Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City banket United

Manchesters storebror tapte byderbyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) MANCHESTER CITY-MANCHESTER UNITED 3-1: City mot United er en av de virkelige godbitene i helgas Premier League-runde.


Historisk sett er det City som er lillebror i den nordvestlige byen, men i dag så det helt annerledes ut.

Ved pause ledet de lyseblå 2-0 etter scoringer av Darius Vassell og Trevor Sinclair.


For en annen målfarlig herremann, Andy Cole, betydde kampen gjensyn med gamle lagkamerater.

Den tidligere United-spilleren var flere ganger  farlig frampå, særlig da han skjøt godt fra omtrent 20 meter like før pause.

Bare en god redning av Edwin van der Saar hindret ny scoring, 3-0 og total ydmykelse til pause.

De røde satte inn Alan Smith før sidebyttet, og alt lå til rette for en storoffensiv. Mulighetene for det ble redusert da Cristiano Ronaldo i det 66 minutt ble utvist for en stygg takling på Andy Cole. 

Til tross for det klarte bortelaget til slutt å redusere, ved Ruud van Nistelrooy et kvarter før slutt. Men på overtid dukket Robbie Fowler opp og satte spikeren i kista med sitt 3-1-mål.

JUBEL: For Manchester Citys supportere er det ingenting som er bedre enn å banke storebror United. Målscorer Trevor Sinclair er også fornøyd. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX
JUBEL: For Manchester Citys supportere er det ingenting som er bedre enn å banke storebror United. Målscorer Trevor Sinclair er også fornøyd. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX Vis mer

Ole Gunnar Solskjær er verken på banen eller benken for Manchester United.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!