Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- City blir ikke blant topp fire i år

Kveldens motstander-kaptein tror ikke City klarer Liverpool og Tottenham.

SORRY, KOLO: Bolton-kaptein Kevin Davies (t.h.) tror ikke Kolo Toure og Manchester City klarer å sikre seg en plass i Champions League i år. I kveld møtes lagene i Manchester. Foto: Dave Thompson, AP/Scanpix
SORRY, KOLO: Bolton-kaptein Kevin Davies (t.h.) tror ikke Kolo Toure og Manchester City klarer å sikre seg en plass i Champions League i år. I kveld møtes lagene i Manchester. Foto: Dave Thompson, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
• Følg kveldens kamper på live.dagbladet.no klokka 20.45

(Dagbladet): Manchester City ligger foran kveldens møte med Bolton på sjetteplass i Premier League.

Men de lyseblå har to kamper mindre spilt enn både Tottenham og Liverpool, som ligger henholdsvis to og tre poeng foran dem i kampen om den viktige fjerdeplassen - og spill i Champions League neste sesong.

Bolton-kaptein Kevin Davies tror imidlertid ikke City klarer å holde både Tottenham og Liverpool bak seg.

- Jeg tror ikke City klarer en plassering blant topp fire, sier han til Manchester Evening News.

De voldsomme investeringene fra City-eierne gjør at de venter kvalifisering til Champions League. Davies mener sjeikene må smøre seg med tålmodighet.

- De seks til åtte øverste lagene er alle gode lag som bruker bra med penger. Men jeg tror City går glipp av Champions League i år. De har noen fantastiske spillere, men noen ganger når du har alle disse superstjernene, er det vanskelig å få inn den rette lagmoralen, mener han.

Bolton har markert seg som et lag uten store midler eller stjerner, men har likevel stadig yppet seg på øverste halvdel av tabellen de siste sesongene.

I øyeblikket er de imidlertid i trøbbel, bare ett poeng skiller dem fra West Ham under nedrykksstreken.

• Følg City - Bolton på live.dagbladet.no klokka 20.45

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!