City-boss måtte beklage etter Rösler-feiring

Begikk selve kardinalsynden.

I SALATEN: Manchester City-styreformann Garry Cook ble buet ut av egne fans da han klarte å introdusere Uwe Rösler til Manchester Uniteds Hall of Fame i går.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGSTON
I SALATEN: Manchester City-styreformann Garry Cook ble buet ut av egne fans da han klarte å introdusere Uwe Rösler til Manchester Uniteds Hall of Fame i går.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGSTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Uwe Rösler fikk en opptur etter avskjedigelsen i Viking da han fikk æren av å bli introdusert i Manchester Citys Hall of Fame før kampen mot Hull i går.

Dessverre for tyskeren klarte City-formann Garry Cook å legge en demper på feiringen.

Cook presterte nemlig å ønske Rösler velkommen til Manchester Uniteds hall of fame da han tok mikrofonen på Citys hjemmebane. Det var ikke populært blant fansen, som buet styreformannen av banen.

ForsnakkelseI går kveld gikk det så langt at Cook måtte gi en skriftlig beklagelse til Citys supportere.

- Det å nevne Manchester United på den måten er ikke noe vi ønsker av styreformannen på en så spesiell kveld, men faktum er at det var en forsnakkelse, sier Kevin Parker, generalsekretær i Citys supporterklubb.

- Det hadde akkurat blitt vist noen bilder av Rösler som scoret mot United. Det var trolig det som plantet frøet i Garrys hode. En del fans var opprørte der og da, men de må huske på hvor mye han har gjort for å bringe klubben nærmere supporterklubben, sier Parker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer