MØTER CITY: I kveld møtes Chelsea og Manchester City til kamp i Premier League. En kamp Juan Mata og London-klubben bør vinne for å ha sjanse til å ta seriegullet til Stamford Bridge. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis
MØTER CITY: I kveld møtes Chelsea og Manchester City til kamp i Premier League. En kamp Juan Mata og London-klubben bør vinne for å ha sjanse til å ta seriegullet til Stamford Bridge. Foto: AFP PHOTO / Adrian DennisVis mer

- City er ikke akkurat Barcelona

Mata vil stoppe serielederen i kveld.

• Følg Chelsea - Manchester City i fotballstudio fra klokka 21.

(Dagbladet): I kveld møtes Chelsea og Manchester City på Stamford Bridge og London-klubben har ei luke på 10 poeng opp til serielederen før kveldens oppgjør.

Mens Real Madrid og Barcelona er de to eneste klubbene som ser ut til å kjempe om ligagullet i Spania, håper Chelseas spanske midtbanemann, Juan Mata, at flere enn to lag kan kjempe om seriemesterskapet i England.

- Det er annerledes her. I England er det flere klubber som kjemper om tittelen. I Spania er det bare Barcelona og Real Madrid. Det er fortsatt ikke umulig for oss, sier Mata ifølge Daily Mirror.

Mata var en del av Real Madrids B-lag før han dro til Valencia og senere til Chelsea før denne sesongen.

SERIELEDER: Sergio Aguero leder Premier League, og har en tøff bortekamp mot Chelsea i kveld. Foto:  AP Photo/Jon Super
SERIELEDER: Sergio Aguero leder Premier League, og har en tøff bortekamp mot Chelsea i kveld. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Han kjenner flere av både Barcelona- og Real Madrid-spillerne gjennom spill på det spanske landslaget.

- For andre lag er det vanskelig å spille sånn som Barcelona gjør. De har vært sammen i tre-fire år. City spiller fin fotball de også, men de er ikke akkurat Barcelona. De spiller best fotball i verden og du har stor respekt for dem, sier Mata.

Mata har sju målgivende pasninger på sine ni siste kamper. I kveld møter han sin tidligere lagkamerat i Valencia, David Silva.

- City er ikke en umulig oppgave. De har skaffet seg en stor ledelse i serien. Vinner vi kampen, vil det gi oss ekstra selvtillit i de neste kampene. Det er tross alt mange måneder igjen av serien og alt er mulig. Vi har ikke gitt opp gullet, sier Mata.

BEST I VERDEN?: Barcelonas Lionel Messi mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
BEST I VERDEN?: Barcelonas Lionel Messi mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer