City-fans ber United droppe ett minutts stillhet

For München-ofrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester City har vært bekymret for at enkelte av deres supportere vil sabotere den planlagte stillheten på ett minutt før kampen mot Manchester United om 19 dager.

Tidligere denne måneden sendte klubben brev til de 3000 City-supporterne som har fått billett til Old Trafford, hvor United skal markere at det er 50 år siden den tragiske flyulykken i München.

I brevet, som var undertegnet av Sven-Göran Eriksson og kaptein Richard Dunne, ble supporterne anmodet om å ta vare på klubbens gode navn og rykte.

Manchester Citys offisielle supporterklubb støttet initiativet, men har nå kontaktet United med én oppfordring:

Dropp ett minutts stillhet - og erstatt den med ett minutts applaus.

Frykten ble bekreftet

På en City-kamp nylig ble det ifølge The Guardian sunget «We\'re all going to the golden jubilee» - vi skal alle være med på det gyldne jubileet - til tonene av Beatles-låten «Yellow Submarine».

I brevet fra supporterklubben heter det:

«Vi ber Manchester United om å omgjøre ett minutts stillhet til ett minutts applaus, som vil gi ekte fotballfans en sjanse til å vise sin respekt. På denne måten vil enhver idiot som ikke deler dette synet bli overdøvet framfor å framhevet. Det er åpenbart at en eller annen tosk vil ødelegge dersom det blir ett minutts stillhet, og dette vil ikke bare være uheldig for Manchester City, men for Manchester og fotballsupportere generelt.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer