City-fansen hyllet Alf-Inge Håland på Bernabeu

Og hetset Roy Keane.

BLE HYLLET: Manchester City-supporterne på Santiago Bernabeu sang om Alf-Inge Håland da ITV-ekspert Roy Keane viste seg på indre bane. Håland huskes fortsatt etter at daværende United-spiller Keane kvestet ham i 2001. Arkivfoto: AFP / REUTERS / NTB SCANPIX
BLE HYLLET: Manchester City-supporterne på Santiago Bernabeu sang om Alf-Inge Håland da ITV-ekspert Roy Keane viste seg på indre bane. Håland huskes fortsatt etter at daværende United-spiller Keane kvestet ham i 2001. Arkivfoto: AFP / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Allerede på første dag av gruppespillet i Champions League møttes seriemesterne fra det som regnes som verdens to beste ligaer.

Spanske Real Madrid slo Manchester City i en forrykende fotballkamp. Selvsagt var det ingen nordmenn på banen. Men fra tribunene ble det sunget om en norsk, gammel helt.

De omkring 3500 City-supporterne stemte nemlig i «There's only one Alfie Haaland» ved flere anledninger.

- Det var jo veldig hyggelig. Jeg hadde en fin tid i City, og det er hyggelig at de husker meg, sier Alf-Inge Håland til Dagbladet.

Han spilte for City mellom 2000 og 2003, og ble populær blant fansen. Spesielt godt huskes han for grisetaklingen Manchester Uniteds midtbanekriger Roy Keane satte inn mot kneet hans i 2001.

Keane-hets Og det var nettopp da Roy Keane, som nå er ekspert for kanalen ITV, viste seg på indre bane i går at Håland ble hyllet av de lyseblå supporterne i Madrid.

- Det er jo enda bedre, sier Håland.

«Syngingen av "One Alfie Haaland" som runger på Bernabeu kan bare bety én ting - Roy Keane kringkaster direkte,» skrev The Times-journalist Oliver Kay på Twitter i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer