City-fansens ballonger felte eget lag

- Aldri sett et sånt mål, sier Svennis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det blir ingen Wembley-tur for supporterne til Manchester City i år, og noe av skylda må de faktisk ta på egen kappe.

Før dagens 3. rundeoppgjør i FA-cupen mot Sheffield United kastet City-fansen blå og hvite ballonger ut på banen - og merkelig nok ble kampen satt i gang uten at dommeren tok initiativ til å fjerne dem.

12 minutter inn i kampen minnet målgården til City-keeper Joe Hart fortsatt om en barnebursdag. Utrolig nok hadde ballongene skylda i Premier League-lagets første baklengsmål.

Svennis sa fra til fjerdedommeren

Sheffield Uniteds Lee Martin - for øvrig på utlån fra Citys erkerival Manchester United - slo et flatt innlegg foran boksen.

Ballen traff to ballonger og utmanøvrerte dermed venstreback Michael Ball fullstendig. Klaringsforsøket hans gikk i ball(ong), og Luton Shelton kunne trille inn 1-0 for Championship-klubben.

Sheffield United doblet ledelsen ved Jon Stead etter 24 minutter, og Daniel Sturridges redusering like etter pause ble bare et trøstemål for City.

Manager Sven-Göran Eriksson kunne kommet med en av minneverdig unnskyldning om han hadde lagt all skylda på ballongene, men svensken er en høflig mann og bebreidet også sine egne spillere for at lufta gikk ut av City-ballongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer