UPOPULÆR: Carlos Tevez er ikke spesielt populær i Manchester etter at han - angivelig - nektet å spille i Champions League-kampen mot Bayern München for et par uker siden. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
UPOPULÆR: Carlos Tevez er ikke spesielt populær i Manchester etter at han - angivelig - nektet å spille i Champions League-kampen mot Bayern München for et par uker siden. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

City frikjenner trolig Tévez for spillenekt

Ingen ville vitne mot argentineren.

Manchester City skal ha droppet anklagen om at Carlos Tévez nektet å spille i mesterligakampen mot Bayern München. Spissen vil likevel bli straffet fordi han ikke varmet opp.

Det melder Sky Sports etter at City-manager Roberto Mancini fredag gjennomførte en ny pressekonferanse der han nektet å uttale seg om oppstyret rundt Tévez.

Argentineren ble suspendert av City i to uker mens episoden i München ble gransket internt. Etter utestengelsen har angriperen måttet trene alene, og han har heller ikke vært med i noen av kamptroppene.

Carlos Tévez ble innkalt til en høring av Manchester City fredag, men utfallet av denne høringen er ikke ventet å bli kjent før neste uke.

Mancini hevdet etter 0-2-tapet for Bayern at Tévez nektet å spille, og han fastslo at spissen aldri ville få spille under hans ledelse igjen.

- Han nektet å bli byttet inn. Denne situasjonen er ikke bra, sa Citys italienske manager etter den omtalte kampen 27. september. Tévez tilbakeviste senere dette og forklarte at han ikke ønsket å varme opp fordi han ikke følte seg bra.

- Da tenkte jeg det var best å la være. Jeg synes ikke det var noe godt tidspunkt å bli byttet inn fordi hodet mitt ikke var der det skulle være, uttalte Tévez via en tolk.

(NTB)