Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City henter tidligere Arsenal- og Barca-spiller

Forsterker forsvaret.

TILBAKE TIL ENGLAND: Barcelona-spilleren Sylvinho går gratis til Manchester City. Han har tidligere spilt for Arsenal. Foto: AFP
TILBAKE TIL ENGLAND: Barcelona-spilleren Sylvinho går gratis til Manchester City. Han har tidligere spilt for Arsenal. Foto: AFP Vis mer

Styrtrike Manchester City henter den brasilianske forsvarsveteranen Sylvinho (35).

35-åringen kommer gratis. Han har vært uten kontrakt siden han forlot Barcelona på vårparten. Tidligere har han blant annet spilt for Arsenal.

Sylvinho vant mesterligaen to ganger og La Liga tre ganger med Barcelona. Han kan gjøre sin City-debut i ligacupkampen mot Crystal Palace tirsdag.

- Sylvinho har med seg et vell av erfaring på toppnivå. Han har representert Brasil og spilt for noen av de beste klubbene i Europa, sier manager Mark Hughes.

- Da vi fikk muligheten til å hente ham gratis så jeg på det som en kjempemulighet. Han vil styrke bredden i forsvaret vårt, sier manageren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling