Manchester City slo Schalke 10-2 sammenlagt

City holdt lekestue med Schalke

Lekende lett videre i Champions League.

Video: Viasport
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester City - Schalke 04 7-0 (10-2 etter to kamper)

Schalke var ikke levnet store mulighetene mot Manchester City på bortebane etter å ha tapt 2-3 på hjemmebane. Det tyske laget sto med én fattig seier på sine siste ni kamper.

Tirsdagen oppgjør var spennende i en drøy halvtime før Sergio Agüero presenterte seg ved å chippe inn en straffe. Det var hans 26. mål denne sesongen. Straffen kom da Bernardo Silva ble revet ned i inne i feltet av Schalke-stopperen Jeffrey Bruma.

Bare tre minutter senere var det klikk-klakk inne i Schalke-feltet. Igjen var Agüero sist på ballen etter å ha fått en flott hælpasning fra Raheem Sterling.

VAR

Målet måtte først studeres av VAR (videodømming) før det ble godkjent. Fire minutter senere satte Leroy Sané 3-0 da han kom på et løp i bakrommet. Også det målet måtte studeres av VAR før det ble godkjent.

VAR spilte også en rolle i annen omgang, på godt og vondt. Først trodde Sané at han var tomålsscorer, men linjedommeren hadde flagget oppe, og VAR gikk god for at det ikke var mål.

Et par trekk senere serverte Sané en flott pasning til Sterling og bredsidet ballen i mål. Igjen var linjedommeren oppe med flagget. VAR måtte igjen i aksjon og kom til at denne gangen var City-spilleren onside og målet godkjent til 4-0.

Bernardo Silva økte til 5-0 etter 71 minutter. Igjen var Sané involvert i det flotte forarbeidet før Bernardo satte ballen i mål via stolpen.

Og mer skulle det bli Sané var nok en gang servitør da innbytter Phil Foden gjorde 6-0 etter 78 minutter. En annen innbytter, Gabriel Jesus, satte 7-0 seks minutter før slutt.

Jobben i fare

Etter tirsdagens tap er Domenico Tedescos jobb i fare. Han Schalke laget til en overraskende annenplass i Bundesliga forrige sesong, men denne sesongen har det meste gått imot.

Laget byttet nylig sportsdirektør uten at det fikk særlig effekt, for laget tapte 2-4 for Werder Bremen i helgen.

Jochen Schneider kom inn som sportsdirektør for å rydde opp etter Christian Heidel, som fikk sparken i forrige uke. Laget ligger an til å rykke ned fra 1. Bundesliga.

For Manchester City og Pep Guardiola har pilen pekt i motsatt retning. I det siste har laget kjempet seg tilbake i tabelltoppen i Premier League, og anført av Leroy Sané og Sergio Agüero har laget ikke tapt siden 29. januar da det ble 1-2 mot Newcastle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer