City inn i kampen om Huseklepp

- Spennende spiller, sier Svennis-assistent Tord Grip.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Høstens positive Premier League-overraskelse Manchester City kan kaste seg inn i kampen om den driblesterke Brann-vingen Erik Huseklepp.

- Jeg kjenner til Huseklepp og vet at han er en spennende spiller. Vi har ikke vært i kontakt med Brann, og skal la dem spille ferdig sesongen først, sier City-manager Sven Göran Erikssons assistent Tord Grip til Bergens Tidende.

Grip, som var norsk landslagstrener fra 1987 til 1988, har imidlertid kontaktet Start-trener Benny Lennartsson for å få en vurdering om Huseklepp.

Lennartsson forteller til BT at han beskrev Brann-spilleren som en rask og driblesterk ving, men at det får bli opp til City å vurdere om han holder Premier League-nivå. Men han antyder at han var positiv i omtalen:

- Jeg tror ikke tipset mitt gjorde at de ble mindre interessert, sier Lennartsson.

Også tidligere City-spiller Åge Hareide skal ha blitt brukt som informasjonskilde i Citys kartlegging av Huseklepp.

Huseklepp-rådgiver Stein Arve Lone opplyser til BT at Huseklepp, som kun har kontrakt med  Brann ut denne sesongen, bare har fått konkrete kontraktsforslag fra Brann og Stabæk de siste månedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer