City inn i kampen om Huseklepp

- Spennende spiller, sier Svennis-assistent Tord Grip.

(Dagbladet.no): Høstens positive Premier League-overraskelse Manchester City kan kaste seg inn i kampen om den driblesterke Brann-vingen Erik Huseklepp.

- Jeg kjenner til Huseklepp og vet at han er en spennende spiller. Vi har ikke vært i kontakt med Brann, og skal la dem spille ferdig sesongen først, sier City-manager Sven Göran Erikssons assistent Tord Grip til Bergens Tidende.

Grip, som var norsk landslagstrener fra 1987 til 1988, har imidlertid kontaktet Start-trener Benny Lennartsson for å få en vurdering om Huseklepp.

Lennartsson forteller til BT at han beskrev Brann-spilleren som en rask og driblesterk ving, men at det får bli opp til City å vurdere om han holder Premier League-nivå. Men han antyder at han var positiv i omtalen:

- Jeg tror ikke tipset mitt gjorde at de ble mindre interessert, sier Lennartsson.

Også tidligere City-spiller Åge Hareide skal ha blitt brukt som informasjonskilde i Citys kartlegging av Huseklepp.

Huseklepp-rådgiver Stein Arve Lone opplyser til BT at Huseklepp, som kun har kontrakt med  Brann ut denne sesongen, bare har fått konkrete kontraktsforslag fra Brann og Stabæk de siste månedene.

• Les også: Tippeligaens heiteste salgsobjekter

ENGELSK INTERESSE: Erik Huseklepps dribleserier, som her mot Club Brugge, har blitt lagt merke til også i toppen av Premier League. Manchester City vil ta kontakt etter serieslutt. Foto: Reuters/Scanpix
ENGELSK INTERESSE: Erik Huseklepps dribleserier, som her mot Club Brugge, har blitt lagt merke til også i toppen av Premier League. Manchester City vil ta kontakt etter serieslutt. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
City inn i kampen om Huseklepp