City kjøper Everton-talent

Enige om overgang for Jack Rodwell.

FØRSTE KJØP: Manchester City ser endelig ut til å nærme seg sin første spillerhandel i sommer. De lyseblå er enig med Everton om et kjøp av Jack Rodwell (21). Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
FØRSTE KJØP: Manchester City ser endelig ut til å nærme seg sin første spillerhandel i sommer. De lyseblå er enig med Everton om et kjøp av Jack Rodwell (21). Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City ser endelig ut til å nærme seg sin første spillerhandel i sommer. De lyseblå er enig med Everton om et kjøp av Jack Rodwell (21).

Manager Roberto Mancini virket frustrert over at City ikke har kommet på banen i jakten på forsterkninger foran sesongstarten om en snau uke.

Nå kan han får en liten oppreisning. Det virker nemlig som om et av Englands største midtbanetalenter tar turen fra Merseyside til Manchesters bykjerne.

- Everton har inngått en avtale med Manchester City om en overgangssum for Jack Rodwell, skriver Everton på sine nettsider, uten å oppgi størrelsen på summen.

- Midtbanespilleren skal gjennom en legesjekk hos Premier League-mesterne, fortsetter meldingen.

Rodwell har fått med seg to landskamper for England. 21-åringen og er også tatt ut i landslagssjef Roy Hodgsons tropp til treningskampen mot Italia i Sveits kommende onsdag.

Skader har vært et tilbakevendende problem for Rodwell, tross hans unge alder. En problem med hamstringsmuskulaturen fratok ham sjansen til å spille både EM for England og OL for Storbritannia i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer