City kjører Tevez rett inn på laget igjen

Mancini tror på en kjapp løsning.

BLE IGJEN I ENGLAND: Carlos Tevez (t.h) trente med Citys førstelagsspillere Nigel De Jong og Gareth Barry i går, mens et reservelag spilte Europa League i Italia. I ettermiddag skal argentineren snakke ut med manager Roberto Mancini. Foto: AFP/ PAUL ELLIS
BLE IGJEN I ENGLAND: Carlos Tevez (t.h) trente med Citys førstelagsspillere Nigel De Jong og Gareth Barry i går, mens et reservelag spilte Europa League i Italia. I ettermiddag skal argentineren snakke ut med manager Roberto Mancini. Foto: AFP/ PAUL ELLISVis mer

• Trekninger i studio fra kl. 12: Champions League og Europa League

(Dagbladet): City-manager Roberto Mancini er ikke veldig bekymret for Carlos Tevez' konflikt med ledelsen i Manchester City.

Argentineren har flere ganger slått fast at han skal bort fra City, ifølge rådgiver Kia Joorabchian har klubben både brutt løfter og skuffet spissen sportslig.

Men Mancini tror hele saken er over i løpet av et par dager, skriver blant andre The Times og The Independent.

For to dager siden fleipet italieneren med at han håper Tevez fortsetter å være ulykkelig, siden han har scoret 10 seriemål i den sinnstilstanden.

Tevez-saken løses i løpet av to dager Nå vil Mancini rydde opp på tomannshånd.

- Det er viktig at jeg får snakket med ham, fordi jeg vil forstå hva han ønsker seg. Jeg tror vi kan løse dette i løpet av to dager. Det er viktig at vi blir ferdige med dette raskt, sier Mancini.

Mancinis b-pregede City-lag spilte uavgjort borte mot Juventus i Europa League i går, mens Tevez var hjemme i Manchester.  

Først i ettermiddag møtes manager og toppscorer på treningsfeltet siden Tevez' overgangsøknad ble kjent natt til søndag. Tevez har vært på Tenerife, mens Mancini har oppholdet seg i Italia fram til avspark.

- Jeg har aldri hatt en slik situasjon før, men det kan skje i hvilken som helst klubb i England eller Italia.

Mancini legger ikke skjul på at han håper på en slags våpenhvile. Om Tevez beholder kapteinsbindet er uvisst, men italieneren er fast bestemt på å bruke Tevez fra start mot Everton mandag kveld.

- Ja, hvorfor ikke? Han hvilte i dag, derfor kan han spille mandag. Da han kom tilbake tirsdag trente han bra, sier Mancini og legger til at Tevez-konflikten ikke må skygge over lagets forberedelser.

- Kampen mandag er etter mitt syn veldig vanskelig, og jeg trenger alle spillerne 100 prosent og uten distraksjoner.

Trekning kl. 13 Med ett poeng i Torino i går topper City sin Europa League-gruppe før dagens trekning av de siste 32 lagene.

- Vi har en god sjanse til å gå hele veien i denne cupen, men det er viktig med en god trekning, sier Mancini.

Gårsdagens City-kaptein Micah Richards sier laget må beholde Argentina-stjernen hvis de skal vinne noe som helst, fordi Tevez er helt spesiell for laget.

- Jeg er trygg på at han blir. Han er en stor del av laget vårt. Jeg tror de får ordnet opp i dette, og jo før jo bedre. Hvis vi skal oppnå det vi ønsker oss så må han være nøkkelen. Han er vår kaptein, sier Richards til BBC.

PÅ HÆL'N: Roberto Mancini er ikke sikker på at Carlos Tevez er så misfornøyd med å være i City. Her er italieneren på sidelinja mot Juventus, hans favorittlag som guttunge. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE
PÅ HÆL'N: Roberto Mancini er ikke sikker på at Carlos Tevez er så misfornøyd med å være i City. Her er italieneren på sidelinja mot Juventus, hans favorittlag som guttunge. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE Vis mer