Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City kjørte over Boro. Så skjedde dette på overtid: - For et sjokk

Ny uavgjort på hjemmebane for Guardiolas menn.

1-1: De Roon stanger inn 1-1 på overtid. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
1-1: De Roon stanger inn 1-1 på overtid. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City - Middlesbrough 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Manchester City så i 90 minutter ut til å legge press på de øvrige topplagene ved å gå mot seier mot Middlesbrough i ettermiddag.

Men på overtid stupte Marten de Roon inn og stanget ballen forbi City-keeper Claudio Bravo.

- For et sjokk, ropte TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller.

For Boro var omtrent ikke i nærheten av scoring tidligere i kampen, samtidig som City kastet bort to store muligheter like før utlikningen.

- Det er galskap. I den første omgangen var vi knapt nær ballen, men vi var bedre med i andre omgang og viste bra ting. Vi hadde noen små sjanser og scoret på slutten. Jeg aner ikke hva jeg tenkte, jeg løp bare inn i boksen. Det var utrolig, sier de Roon ifølge BBC.

- Det er et fantastisk poeng å ta med seg, sier målscoreren videre.

Pep Guardiola sier at City ikke hadde Barcelona-kampen i beina (3-1-seier i Champions League), og ville ikke bruke det som unnskyldning.

- Vi gjorde absolutt alt vi kunne for å vinne kampen, vi kontrollerte kampen og vi slapp inn mål på slutten. Det er synd. Vi gjorde mye bra og forsøkte å vinne kampen, sier Guardiola ifølge BBC.

Godt samarbeid

Sergio Agüero scoret sitt 150. mål for de lyseblå før hvilen. En stor del av æren for den scoringen må tillegges Kevin De Bruyne, som slo et perfekt innlegg fra høyrekanten som den argentinske spissen enkelt sendte i nettmaskene.

- Det var en merkelig kamp fordi vi kontrollerte kampen, men jeg sitter med en dårlig følelse siden vi slapp inn mål, sier Agüero ifølge BBC.

Det var Agüeros 8. scoring denne sesongen, noe som gjør ham til delt toppscorer sammen med Chelseas Diego Costa.

Ifølge statistikkbyrået Opta står Agüero bokført med 150 mål på 233 kamper for City. Samme byrå skriver at De Bruyne har 19 assist i City-trøya siden overgangen september 2015. han har også flest av samtlige Premier League-spillere med seks målgivende denne sesongen.

Sjokk

Det var fullt fortjent at hjemmelaget tok ledelsen mot et Boro som lenge lå veldig lavt. I andre omgang forsøkte bortelaget seg sporadisk, men Pep Guardiolas forsvar ble ikke satt på de store testene.

- Første omgang var definisjonen på enveiskjøring, mente Møller.

Snaut fem minutter før slutt burde Agüero blitt tomålsscorer, men avslutningen hans gikk over mål. De Bruyne skjøt også over på nærmest åpent mål ett minutt før slutt.

I stedet dukket altså de Roon ut fra intet og stanget inn utlikningen. Scoringen kom like etter at Agüero hadde blitt byttet ut.

Det var Manchester Citys tredje strake 1-1-kamp på hjemmebane i Premier League.

Manchester City topper ligaen med ett poeng og har en kamp mer spilt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!