Foto: AFP Photo / Andrew Yates
Foto: AFP Photo / Andrew Yates Vis mer

City lekte Barcelona da Stoke ble knust

Hadde på det meste et ballinnhav på svimlende 85 prosent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City - Stoke 3-0

Stoke hadde en mildt sagt forsiktig tilnærming til møtet med ligaleder Manchester City. Tony Pulis' menn «parkerte bussen», og ble hardt straffet av et knusende overlegent City-lag som vant 3-0 lekende enkelt.

- Manchester City er bedre enn oss, og vi får bar erkjenne det. Det har vært et av de beste årene i klubbens historie, og vi prøver hardt å bli bedre. Det vil ta lenger tid for oss enn det gjorde for City fordi vi har ikke 230 eller 240 millioner pund å bruke, sa Tony Pulis etter kampen.

Roberto Mancini var selvsagt storfornøyd med nok en trepoenger.

- Vi er glade for å fremdeles være på topp, men som jeg sa for noen dager siden: Det viktigste er å være det når sesongen er ferdig. For supporterne våre blir det en god jul, sa Mancini.

85 prosent Sergio Agüero scoret 1-0 og Adam Johnson økte til 2-0 i den første omgangen - en omgang City hadde et ballinnhav på svimlende 83 prosent.

På det meste i første omgang hadde hjemmelaget et ballinhav på 85 prosent, noe en vanligvis bare ser når Barcelona spiller.

Det jevnet seg ut i den andre omgangen, og City avsluttet kampen med et ballinnhav på «bare» 77 prosent.

Agüero scoret sitt andre for kvelden ti minutter ut i omgangen da Samir Nasri slo et lavt innlegg fra høyrekanten, og selv om Stoke bedret seg litt etter hvilen, hadde City likevel full kontroll og var nærmere fire-, fem- og seks-målsledelse enn det gjestene var redusering.

City beholder med det førsteplassen i Premier League, tre poeng foran Manchester United som i skrivende stund leder 3-0 mot Fulham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer