City løp løpsk til tredjeplass

Med sin nye stadion forbannet av en sigøyner og på 0-1 mot Aston Villa var det bare én ting Manchester City kunne gjøre etter pause: Løpe løpsk.

LONDON (Dagbladet): Og det var akkurat det de gjorde i Keegans 100. kamp som manager. Og de gjorde det med han som kom hjem til England fra Real Madrid, Steve McManaman. Tre minutter ut i andre omgang tok han med seg ballen på et slikt raid han skal ta med seg baller.

Opp på tredjeplass

Og da driblingene begynte inne i Villa-boksen, endte det med forsvarshands og straffe. - Vi måtte ta tak i det med en gang, sier Macca. - Vi var fryktelige før pause. Og straffesparket ga oss en åpning, sier City-spilleren. Resten handlet om mishandling. Anelka gjorde 1- 1 fra merket. Tarnat sørget for ledelse to minutter seinere. Og da City fikk enda et straffespark, var selvfølgelig franske Anelka der igjen og skjøt det i mål også.

Skadet og sint

Etterpå fullbyrdet han sitt hat-trick. Og da puster City United i nakken på tabellen. Villa-stopper Ronny Johnsen testet seg, tok sjansen og tapte. Derfor var han sint da han gikk ut etter 65 minutter. - Jeg blir sint når jeg blir skadet, sier han til Dagbladet. - Men jeg visste ikke at det syntes så tydelig på meg. Hvor lenge lårstrekken som holdt ham utenfor landskampen mot Portugal vil sitte i, er umulig å si. Og dobbelt-ille for Villa er det at også Johnsen-makker Olof Mellberg måtte ut med skade. Dermed har ikke David O'Leary midtforsvar igjen. Og det trenger han etter raset i går.