SKADET: Manchester City må klare seg uten Sergio Agüero, David Silva og Aleksandar Kolarov i hjemmekampen mot Bournemouth lørdag. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko
SKADET: Manchester City må klare seg uten Sergio Agüero, David Silva og Aleksandar Kolarov i hjemmekampen mot Bournemouth lørdag. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko Vis mer

City må klare seg uten Agüero, Silva og Kolarov i helgas runde

Skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City må klare seg uten Sergio Agüero, David Silva og Aleksandar Kolarov i hjemmekampen mot Bournemouth lørdag.

I tillegg er også Fabian Delph og Gaël Clichy uaktuelle på grunn av skade. Det er med andre ord et skadeskutt City-mannskap som skal forsøke å forsvare serieledelsen på eget gress.

Agüero pådro seg en lårskade i kamp for Argentina nylig og må belage seg på flere ukers skadeavbrekk.

- Sergio har en muskelskade. Det er en alvorlig skade, så jeg tror ikke han er tilbake før om en måned, sa manager Manuel Pellegrini fredag.

Det betyr i så fall at Agüero, som scoret fem ganger i 6-1-seieren over Newcastle før landskamppausen, går glipp av minimum fire ligakamper.

David Silva og Aleksandar Kolarov kommet også hjem fra landslagsoppdag med skader.

- Silva har fått en spark på ankelen og er ute. Delph og Clichy fortsetter å pleie gamle skader, mens Kolarov har en lårskade. Vi får se hvilke framskritt Kolarov og Silva gjør den neste uka. Jeg håper begge er tilbake i løpet av 15 dager, sier Pellegrini.

De gode nyhetene for de lyseblå er at Yaya Toure og Samir Nasri har ristet av seg sine skader. Det samme gjelder en annen midtbanespiller, Fernando.

Klar til kamp er også kaptein Vincent Kompany, som har vært skadeplaget den siste tiden. Pellegrini røpet fredag at han ikke likte at midtstopperen fikk spilletid for Belgia denne uken. Kompany kom uansett gjennom kampen uten problemer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer