Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City-manageren hevder Touré var skadet. Nå nekter spilleren.

Twitter-uro - igjen.

SKADEMYSTIKK: Yaya Toure kjente en muskelskade i lysken i snøkampen mot West Bromwich, påstår Citys manager. På ingen måte, sier spilleren selv. Foto: NTB Scanpix
SKADEMYSTIKK: Yaya Toure kjente en muskelskade i lysken i snøkampen mot West Bromwich, påstår Citys manager. På ingen måte, sier spilleren selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Sommeren 2014 bet Manchester Citys supportere negler: Ville giganten Yaya Touré bort fra klubben? Var han virkelig lynforbannet over manglende klubbgratulasjoner på sin 31-årsdag, slik agenten hans påsto?

Da Yaya Touré selv brukte Twitter til å bekrefte at agenten snakket sant, reagerte fotballverdenen med lattermild vantro. Til slutt ordnet alt seg, og gullagets kanskje viktigste enkeltspiller i sesongen 2013/2014, er i høyeste grad med på moroa også i år.

Manchester City er nå inne i en gnistrende periode. De sto med sju strake seirer i ligaen. Mot Burnley fjerde juledag var Touré ikke med. Da kom et overraskende poengtap hjemme på Etihad.

- Muskelskade i lysken Etterpå forklarte manager Manuel Pellegrini ivorianerens fravær slik:

- Yaya merket et problem i starten av den forrige kampen, mot West Bromwich.

- Vil han rekke kampen mot Sunderland? ville en reporter vite.

- Vi får se. Vi håper at han gjør det, for det var et mindre problem, men etter 48 timer er det kanskje for risikabelt å sende ham utpå igjen. Det er en muskelskade i lysken, sa Pellegrini, ifølge Daily Mail.

Twitter-nekt Men det vil ikke Touré ha på seg. I går kveld logget han seg på Twitter igjen.

«Bare en kommentar for å si at sjefen hvilte meg i kampen mot Burnley, jeg er ikke skadet...! Jeg håper virkelig å være med mot Sunderland! #ComeOnCity!»

• Kampen Manchester City-Sunderland spilles 1. januar klokka 16.