DIGER BOT: Carlos Tevez er ilagt bot tilsvarende fire ukelønner for det City mener er kontraktsbrudd på fem punkter. Foto: Martin Rickett, PA/AP/Scanpix
DIGER BOT: Carlos Tevez er ilagt bot tilsvarende fire ukelønner for det City mener er kontraktsbrudd på fem punkter. Foto: Martin Rickett, PA/AP/ScanpixVis mer

City mener Tévez brøt kontrakten på fem punkter

Blir trukket fire feite ukelønner.

Carlos Tévez er funnet skyldig i tjenesteforsømmelse for å ha nektet å bli byttet inn mot Bayern München. Som straff blir Manchester City-spilleren trukket fire ukelønner.

Det opplyser Manchester City på sitt nettsted i kveld. Tévez blir også suspendert i to uker av sin arbeidsgiver, en straff spilleren allerede har sonet.

Det var i mesterligakampen (0-2) mot Bayern München at argentineren nektet å komme på banen. Han var rasende fordi han ikke ble byttet inn tidligere og ble sittende da Samir Nasri skulle ut etter 69 minutter.

City hevder at Tévez har utført fem forskjellige kontraktsbrudd og mener at en bot tilsvarende fire ukelønner er passende. 27-åringen har også fått beskjed om å bedre sin oppførsel i framtiden.

City opplyser at de avventer en godkjenning av straffen fra spillerorganisasjonen i England. Klubben sier videre at Tévez har fått skriftlig beskjed og har muligheten til å anke straffen. En anke må finne sted innen 14 dager.

(NTB)