Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City mener Tévez-bud fra brasiliansk klubb er for dårlig

310 millioner ikke nok.

IKKE TIL BRASIL? Carlos Tevez linkes til brasiliansk klubbfotball. Nå skal Mancehster City ha avslått et bud på over 300 millioner kroner. Foto: AP Photo/Eduardo Di Baia
IKKE TIL BRASIL? Carlos Tevez linkes til brasiliansk klubbfotball. Nå skal Mancehster City ha avslått et bud på over 300 millioner kroner. Foto: AP Photo/Eduardo Di Baia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernespissen Carlos Tévez ønsker seg vekk fra Manchester City. Men Corinthians' første bud på argentineren ble avslått tirsdag.

Det er engelske Sky Sports som melder at spissens tidligere klubb har fått et bud på 35 millioner pund (310 millioner kroner) avslått. Men siste ord er neppe sagt i saken, og brasilianerne er ventet å kunne komme tilbake med et forbedret bud.

27-åringens agent, Kia Joorabchian, uttalte seg tidligere tirsdag om en mulig overgang til Corinthians.

- Vi må vente og se hva som skjer. Først må City gi et formelt svar på om de vil selge ham til Corinthians. Om de vil det, vil vi alle jobbe for å få til en overgang. Ellers må vi se hvilke andre muligheter som åpner seg.

Tévez' to døtre bor for tiden i den argentinske hovedstaden Buenos Aires. En overgang til Brasil vil sørge for at han er nærmere familien. Avstanden til familien skal hovedgrunnen til at han ønsker å forlate England.

- Han har massevis av respekt for City, eierne og klubbens supportere. Men dessverre har ikke familien klart å omstille seg til å bo der, sier Joorabchian.

Real Madrid er for tiden på jakt etter en spiss, og det har vært spekulert i om Tévez kan være mannen de leter etter. Agenten sier imidlertid at han ikke har hørt noe fra den spanske klubben.

(NTB)