Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City mot Chelsea og Arsenal mot Liverpool

Slik spilles FA-cupens 5. runde

GIGANTOPPGJØR: To av de sterkeste stallene møter hverandre til dyst i FA-cupens 5. runde. Dette bildet er fra da Chelsea og City møttes tidligere i sesongen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB scanpix
GIGANTOPPGJØR: To av de sterkeste stallene møter hverandre til dyst i FA-cupens 5. runde. Dette bildet er fra da Chelsea og City møttes tidligere i sesongen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er bare å begynne og glede seg til FA-cupens 5. runde settes i gang om tre uker.

- Alle kampene har noe ved seg, og det er sjeldent så tidlig i turneringen, sier Aleksander Schau i TV 2-studio.

Ole Gunnar Solskjærs Cardiff ble trukket mot tittelforsvarer Wigan, men de to største oppgjørene på papiret er følgende:

Manchester City mot Chelsea og Arsenal mot Liverpool.

Kanskje spesielt førstnevnte, og i studio er det enighet om at City og Chelsea har to av de tre sterkeste troppene i England.

- Det er noen helt sjuke kamper, sier Schau.

I dag ble det klart at Fulham må ut i omkamp mot Sheffield United, mens Chelsea tok seg videre på bekostning av Stoke. I morgen avsluttes den 4. runde med Nottingham Forest mot Presten.

Slik spilles den 5. runden. Manchester City - Chelsea, Sheffield United / Fulham - Nottingham Forest / Preston, Arsenal - Liverpool, Brighton - Hull, Cardiff - Wigan, Sheffield Wednesday - Charlton, Sunderland - Southampton og Everton - Swansea.

Kampene spilles 15. og 16. februar.

Hele Norges coronakart