YDMYKET ERKERIVALEN: Mario Balotelli scoret det første av hele seks City-mål på Old Trafford i oktober, og viste fram denne T-skjorta etterpå, dagen etter at huset hans begynte å brenne etter lek med fyrverkeri. Foto:   REUTERS/Darren Staples
YDMYKET ERKERIVALEN: Mario Balotelli scoret det første av hele seks City-mål på Old Trafford i oktober, og viste fram denne T-skjorta etterpå, dagen etter at huset hans begynte å brenne etter lek med fyrverkeri. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

City mot United i FA-cupen

Får Fergusons menn revansje for 1-6-tapet?

• Du kan se hele trekningen HER

(Dagbladet): Det ble ikke noe møte mellom Manchester United og Manchester City i ligacupen, men mot alle odds ble de to byrivalene trukket mot hverandre allerede i 3. runde av FA-cupen i dag.

City - United var den tredje av totalt 32 kamper som ble trukket ut. 

Kampen spilles 7. eller 8. januar, og blir lagenes første innbyrdes møte siden City ydmyket United med 6-1 på Old Trafford i oktober.

Etterpå har City-fansen fått en ny favorittsang, der de spør «who put the ball in United's net?» før de kommer med svaret selv:

«Half of Manchester City».

Det blir City som får nyte godt av hjemmebanefordel, og der har de vært ustoppelige i Premier League så langt. Sju kamper har gitt sju seirer, og 24-4 i målforskjell.

Tom Cleverley, som er skadet fram til jul for United, frykter imidlertid ikke den blå naboen.

- Elsker cuptrekningen, skriver han på Twitter.

Manchester City leder Premier League med 38 poeng, fem foran Manchester United på annenplass.

Dagens trekning bød ikke på noen andre klassiske storkamper, og bortsett fra Manchester-derbyet er Newcastle - Blackburn det eneste Premier League-oppgjøret.